Een vlotte binnenvaart in Vlaanderen: daar zorgen we allemaal samen voor… door elektronisch te melden. Want elektronisch melden maakt de binnenvaart veiliger én efficiënter voor iedereen. Om u te helpen de overstap te maken, organiseert De Vlaamse Waterweg nv i.s.m. het Kenniscentrum Binnenvaart Vlaanderen drie infosessies in oktober. Deze vinden telkens plaats van 10 tot 12 uur. Zij ontvangen u graag vanaf 9.30 uur op de datum van uw keuze:
• 9 oktober 2021
Kantoor De Vlaamse Waterweg nv, Guldensporenpark 105, 9820 Merelbeke
Zaal Stuurboord
• 16 oktober 2021
Schipperswelzijn, Straatsburgdok Noordkaai 2, 2030 Antwerpen
Auditorium
• 23 oktober 2021
Schipperswelzijn, Straatsburgdok Noordkaai 2, 2030 Antwerpen
Auditorium

Bent u erbij? U kan zich inschrijven via eriba-platform.be.

Rubrieken / Classé dans : Geen categorie ~ Trackback

Reageer / Commentaires