Beste binnenvaartondernemer,

Een vlotte binnenvaart in Vlaanderen: daar zorgen we allemaal samen voor… door elektronisch te melden. Want elektronisch melden maakt de binnenvaart veiliger én efficiënter voor iedereen. Om u te helpen de overstap te maken, organiseert De Vlaamse Waterweg nv i.s.m. het Kenniscentrum Binnenvaart Vlaanderen twee infosessies in juni. Deze vinden telkens plaats van 10 tot 12 uur. We ontvangen u graag vanaf 9.30 uur op de datum van uw keuze:
• 11 juni 2022 – Schipperswelzijn, Straatsburgdok Noordkaai 2, 2030 Antwerpen Auditorium
• 18 juni 2022 - Schipperswelzijn, Straatsburgdok Noordkaai 2, 2030 Antwerpen Auditorium

Bent u erbij? U kan zich inschrijven via www.eriba-platform.be/infosessies

Rubrieken / Classé dans : Geen categorie ~ Trackback

Reageer / Commentaires