De Staatssecretaris voor Mobiliteit, de heer Melchior Wathelet, heeft op 23 oktober 2013 een officieel schrijven met technisch dossier gericht aan de Europese Commissie betreffende de moeilijkheden in de binnenvaartsector   

Le Secrétaire d’Etat à la Mobilité, M. Melchior Wathelet, a adressé le 23 octobre 2013 un courrier officiel avec un dossier technique à la Commission européenne concernant les difficultés dans le secteur de la navigation intérieure.

Rubrieken / Classé dans : Geen categorie ~ Trackback

2 Reacties op “Officiële aankondiging van de crisis in de binnenvaart / Annonce officielle de crise en navigation intérieure”

 1. 1
  vermant remi

  Al van 2008 crisis nu maar erkenning ,te laat ??????
  uii

 2. 2
  Rifaut Patrick

  Goede zaak dat crisis door Belgie wordt aangemeld hopelijk wordt deze ook aanvaard door Europa .Zoniet kan nog altijd een oud voor nieuw in het leven worden geroepen dat ook al zeer goed zou zijn voor binnenvaartsector .